طريقه تحضير كفته الدجاج بالكارى

طريقه تحضير كفته الدجاج بالكارى

بسم الله الرحمن الرحيم 
طريقه تحضير كفته الدجاج بالكارى



المكونات

1-   كيلو ونصف صدور دجاج مخليه 
2-   400 جرام بصل مبشور 
3-   45جرام توابل الفراخ من كنور 
4-   4 اكياس من الفيجيتار من كنور 
5-   50 جرام كاري 
6-   4 بيضات مخفوقه ومتبله ملح و فلفل



طريقه التحضير


1- تفرم صدور الدجاج في الكبة أو في المفرمة حتى تصبح ناعمة
2- تخلط مع البصل المبشور و التوابل الفراخ من كتور و الكاري وفلفل اسمر حسب الرغبه 
3- تبشكل العجينة على هيئة أصابع وتغمس في البييض المخفوق ثم في الفيجيتار من كنور 
4- تقلى في زيت غزير على درجة حرارة عالية5- بعد تمام النضج تصفى جيدًا من الزيت وتقدم مع بطاطس مقلية



sentiment_satisfied الأبتسامات