بسم الله الرحمن الرحيم
طريقه تحضير كفته الدجاج بالكارى
المكونات
1- كيلو ونصف صدور دجاج مخليه 2- 400 جرام بصل مبشور
3- 45جرام توابل الفراخ من كنور
4- 4 اكياس من الفيجيتار من كنور
5- 50 جرام كاري
6- 4 بيضات مخفوقه ومتبله ملح و فلفل
طريقه التحضير
1- تفرم صدور الدجاج في الكبة أو في المفرمة حتى تصبح ناعمة
2- تخلط مع البصل المبشور و التوابل الفراخ من كتور و الكاري وفلفل اسمر حسب الرغبه
3- تبشكل العجينة على هيئة أصابع وتغمس في البييض المخفوق ثم في الفيجيتار من كنور
4- تقلى في زيت غزير على درجة حرارة عالية5- بعد تمام النضج تصفى جيدًا من الزيت وتقدم مع بطاطس مقلية

comments 2 التعليقات:
more_vertجميل جدا شكرا
dd
sentiment_satisfied الأبتسامات